shift.

SHIFT on toukokuussa kolmantena vuonna peräkkäin järjestettävä yritystapahtuma uudesta teknologiasta kiinnostuneille. Tapahtumassa haetaan vastauksia mm. siihen, kuinka tehdä teknologiasta ja liiketoiminnasta yhteiskunnan kannalta hyödyllistä, vastuullista ja kestävää. Tänä vuonna tapahtumapaikkana on vanha lääninvankila Kakola.

Raseko on tehnyt SHIFT Business Festivalin kanssa yhteistyötä joka vuosi, niin myös tällä kertaa. Liiketoiminnan, sähkö- ja automaatioalan sekä tieto- ja viestintäalan opiskelijoitamme on mukana tapahtuman eri vaiheissa rakentamisesta tapahtuma-aikaiseen opastukseen ja palvelutehtäviin.

Tänä vuonna mukana olivat ensimmäistä kertaa myös puuseppäopiskelijamme, jotka pääsivät suunnittelemaan ja toteuttamaan SHIFTin logosta komean puisen installaation Aurajoen rannalle. Ydinidean vanhempina toimivat ensimmäistä vuottaan opiskelevat Mirka De Santis ja Perttu Heinonen ja toteutuksessa oli mukana koko opiskeluryhmä. Opettaja Jouni Suvala kehui teoksen pystytyksen lomassa, että yhteistyö SHIFTin organisaation kanssa toimi sujuvasti ja itse projekti oli kokonaisuudessaan hauska ja opettava mukana oleville.

Rasekossa tavoitteenamme on kouluttaa ammattilaisia, joilla on alansa tiedon ja taidon lisäksi oikeaa asennetta ja yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä. Tässä projektissa opiskelijat pääsivät harjoittamaan näitä kaikkia taitoja!