Oppisopimuksella ammattiin


Barona ja Raseko etsivät tulevaisuuden osaajia palvelusektorille erilaisiin tehtäviin Turun alueelle. Pitkäaikaisen työpaikan lisäksi oppisopimuskoulutus tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden kouluttautua ammatilliseen tutkintoon esimerkiksi keittiöapulaiseksi, ruokapalvelu- tai puhtaanapidon työntekijäksi. Työn ohessa tutkinnon suorittaminen ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta alalta.


Oppisopimuskoulutuksen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman työkokemuksesi perusteella. Työskennellessäsi oppisopimuksella työskentelet vähintään 25h/vko ja oppisopimuskouluttajana toimii Raseko. Oppisopimuskoulutuksessa edellytämme suomen kielen taitoa.


Toivomme sinulta reipasta ja ripeää työotetta, sosiaalista ja ulospäinsuuntautunutta
luonnetta sekä motivaatiota tutustua ravintola- tai puhtaanapitoalan saloihin

Monipuolinen palvelusektori


Palvelusektorin monipuolisissa tehtävissä pääset nauttimaan lämpöisestä tunnelmasta ja vilkkaista työpäivistä. Työnkuvasi voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, astiahuoltoa, ruokien valmistusta ja pakkausta sekä muita keittiön tehtäviä.


Puhtaanapidon puolella työnkuvasi sisältää esimerkiksi julkisten kohteiden tai toimitilojen siisteydestä huolehtimista. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


Tartu nyt ainutlaatuiseen mahdollisuuteen tulla palvelua-alan moniosaajaksi
työn ohessa ja lähetä hakemus hakulinkin kautta. Haku on jatkuva ja voit aloittaa työskentelyn ja oppisopimuksen joustavasti. Hakeutumisesi jälkeen alan vastuuopettaja on sinuun yhteydessä opintosi suunnittelua varten.


Lisätietoa opiskelemisesta löydät (linkki aukeaa uuteen välilehteen)
https://barona.fi/tyopaikat/oppisopimuksella-palvelualan-osaajaksi/bd41224dca9255b688d3d6dd1d72c2b6