shift logo.

Raseko oli elokuun lopussa neljättä kertaa mukana teknologiafestivaali The Shiftissä. Tänä vuonna festivaali järjestettiin Ruissalon Tapahtumatelakalla ja pääteemoina olivat kiertotalous, älykäs liiketoiminta ja Shapeshifting Intelligence eli kuinka uusia teknologioita käyttämällä voidaan rakentaa kaikille parempi tulevaisuus. Rasekon esittelypisteellä kärkinä olivat Fab Lab Rasekon palvelut sekä LastenAmis-toiminta.

 

Työelämässä oppimassa

Edellisvuosien tapaan runsas joukko opiskelijoitamme oli mukana Shiftin järjestelyissä. Sähkö- ja automaatiolalan opiskelijat rakensivat ja purkivat alueen sähköjä sekä päivystivät ja turvasivat tapahtuma-aikaisia sähköpalveluita. Visuaalisen markkinoinnin opiskelijat somistivat co-work-tilan ja avustivat muiden koristeluiden tekemisessä. Liiketoiminnan merkonomi-opiskelijoita toimi monessa eri  asiakaspalvelupisteessä kahvinkeitosta matchmaking-pisteille.

Järjestelyissä mukana oleville opiskelijoille Shift antoi kokemusta projekteissa toimimisesta,  tapahtumatuotannosta ja asiakaspalvelusta sekä mahdollisuuden luoda tärkeitä työelämäkontakteja. Eikä se huonolta CV:ssä näytä, jos siihen voi merkitä vapaaehtoistyön yhdessä maan tärkeimmistä teknologiatapahtumista!

Rasekolle Shift on tärkeä yhteistyökumppani, joka tarjoaa opiskelijoillemme hienon oppimisympäristön ja henkilöstölle näköalan teknologian terävimmille aallonharjoille. Monivuotinen yhteistyö jatkuu toivottavasti myös ensi vuonna!