Osaamista hankkimassa morsiuspukuliikkeessä Lontoossa »

Rasekossa opiskelevilla on hyvät mahdollisuudet saada opintojen aikana kansainvälisiä kokemuksia. Kymmenet opiskelijamme joka vuosi lähtevät työelämäjaksolle ulkomaille.

Lähihoitajasta puusepäksi »

Puusepän alan opiskelijamme Emma Antila on Portugalissa hankkimassa lisää ammatillista osaamista ja samalla kansainvälistä kokemusta AktoStudio-nimisessä yrityksessä.

Tutkinnon perusteita uudistamassa »

Sain tammikuussa 2017 yllättävän viestin sähköpostiini: ”Hei Inna, haluatko lähteä mukaan tekstiili- ja muotialan uusien tutkintojen kirjoitustyöhön?” Viestin kirjoittaj

Lähiesimiestyön haasteet ja anti »

Lähiesimiesasemaan noustaan monta kertaa asiantuntijaroolista.

Uusiamis toimii Rasekossa »

Uusiamis toimii Rasekossa
Olemme Rasekon ammattiopistossa vieneet onnistuneesti reformin mukanaan tuomat uudistukset läpi ja siirrymme uuteen vuoteen luottavaisin mielin.

Raseko on aktiivinen myös Euroopan ammattitaitoviikolla »

Raseko on aktiivinen myös Euroopan ammattitaitoviikolla
• Työpajaseminaari 7.11.2018
• Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan messut 8.11.2018
• Nenäpäivän tempaus 8.11.

Lisää osaamista Rasekon FoodLaboratorysta »

Ammatillisen osaamisensa päivittämistä voi tarvita monessa eri tilanteessa: kun tekee työtä ilman tutkintoa, kun jää työttömäksi ja haluaa vahvistaa mahdollisuuksiaan työmarkkinoi

Lasten vaativuus asiakkaina yllätti »

”Paha pistää paremmaksi!”
Näin vastasi Rasekon matkailualan opiskelija Kirsi kysymykseen siitä, mahtaako alakoululaisten syyslomaleirin järjestämisestä tulla perinne.

Rasekon FoodLaboratory mukana bioruoka-aineiden levittämisessä »

FoodLaboratory on Rasekon kehittämisyksikkö, joka tarjoaa monimuotoisesti artesaani- ja lähiruokaan liittyvää opetusta ja ohjausta alan opiskelijoille ja työntekijöille sekä yrityksi

29 elo

Oppisopimusopiskelu sopii moneen eri tilanteeseen »

Rasekon Sadonkorjuujuhlassa juhlittiin viimeisen vuoden aikana oppisopimuksella opiskelleiden valmistumista. Tutkintoja on suoritettu yhteensä yli 200 monelta eri alalta, mm.