Lähiesimiestyön haasteet ja anti »

Lähiesimiesasemaan noustaan monta kertaa asiantuntijaroolista.

Uusiamis toimii Rasekossa »

Uusiamis toimii Rasekossa
Olemme Rasekon ammattiopistossa vieneet onnistuneesti reformin mukanaan tuomat uudistukset läpi ja siirrymme uuteen vuoteen luottavaisin mielin.

Raseko on aktiivinen myös Euroopan ammattitaitoviikolla »

Raseko on aktiivinen myös Euroopan ammattitaitoviikolla
• Työpajaseminaari 7.11.2018
• Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan messut 8.11.2018
• Nenäpäivän tempaus 8.11.

Lisää osaamista Rasekon FoodLaboratorysta »

Ammatillisen osaamisensa päivittämistä voi tarvita monessa eri tilanteessa: kun tekee työtä ilman tutkintoa, kun jää työttömäksi ja haluaa vahvistaa mahdollisuuksiaan työmarkkinoi

Lasten vaativuus asiakkaina yllätti »

”Paha pistää paremmaksi!”
Näin vastasi Rasekon matkailualan opiskelija Kirsi kysymykseen siitä, mahtaako alakoululaisten syyslomaleirin järjestämisestä tulla perinne.

Rasekon FoodLaboratory mukana bioruoka-aineiden levittämisessä »

FoodLaboratory on Rasekon kehittämisyksikkö, joka tarjoaa monimuotoisesti artesaani- ja lähiruokaan liittyvää opetusta ja ohjausta alan opiskelijoille ja työntekijöille sekä yrityksi

29 elo

Oppisopimusopiskelu sopii moneen eri tilanteeseen »

Rasekon Sadonkorjuujuhlassa juhlittiin viimeisen vuoden aikana oppisopimuksella opiskelleiden valmistumista. Tutkintoja on suoritettu yhteensä yli 200 monelta eri alalta, mm.

Sadonkorjuujuhlassa juhlittiin oppisopimuksella valmistuneita »

Raseko juhli tiistaina 28.8.2018 Juhaninkujan toimipisteessä pidetyssä Sadonkorjuujuhlassa viimeisen vuoden aikana valmistuneita oppisopimusopiskelijoita.

Ammatillista osaamista ulkomailta »

Hanki ammatillista osaamista ulkomailta
 
Tällä viikolla kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneet opiskelijamme pääsivät kuulemaan mielenkiintoisia kokemuksia ulkomaan vaihdost

Lean-ajattelulla selkeyttä toimintaan! »

Lean on johtamisfilosofia, joka on saanut alkunsa autoteollisuudesta ja tarpeista vastata kasvavaan kysyntään olemassa olevilla resursseilla.