Haluatko töihin kone- ja metallialalle tai syventää jo olemassa olevaa ohutlevyvalmistuksen osaamistasi? Nyt voit hakeutua alan koulutukseen oppimaan uutta tai päivittämään aikaisempia tietojasi.

Ohutlevyvalmistuksen ammattilainen

Hakuaika 30.7.2018 asti
Valintahaastattelu 8.8.2018
Koulutus alkaa 20.8.2018, kesto 12 kk

KOHDERYHMÄ
Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutus soveltuu kone- ja metallialalle ja ohutlevyvalmistukseen hakeutuville, joilla ei ole aiempaa koulutusta eikä työkokemusta sekä jo ohutlevytuotannossa työskenteleville henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan joillakin osa-alueilla, kuten esimerkiksi särmäyksessä, laserleikkauksessa tai muilla osa-alueilla. Koulutuksen sisältö toteutetaan yksilöllisesti kunkin opiskelijan ja mahdollisen oppisopimustyöpaikan tarpeiden mukaan.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
Orientaatio ja opintojen ohjaus
CNC-särmäys
Laser leikkaus
Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelmassa esiin tulevat osaamistarpeet
Alalla tarvittavat korttikoulutukset
Työnhakuvalmennus, CV-netti
Työpaikalla tapahtuva oppiminen
Lisäksi koko opintojen ajan työnhaun ja opintojen ohjausta.

KOULUTUKSEN TAVOITTEET
Koulutuksen tavoitteena on opiskelijan taustasta riippuen syventää alalla jo työskentelevän opiskelijan osaamista ohutlevyvalmistuksessa tai työllistää kone- ja metallialalle tuleva opiskelija ohutlevyvalmistuksen työtehtäviin.

Tavoitteena on myös suorittaa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto tai tutkinnon osia.

Koulutuksen aikana suoritetaan alalla tarvittavat tulityö-, työturvallisuus- ja hätäensiapukortit. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena

VALINTA KOULUTUKSEEN
Valintahaastatteluun kutsutaan hakemusten perusteella. Valintahaastattelut järjestetään 22.3.2018. Koulutukseen valitaan 12 henkilöä.

KOULUTUKSEN TOTEUTUS
Pääpaino koulutuksessa on ohutlevytuotannon koulutuksessa. Koulutukseen sisältyy teoriaopetusta sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

HAKU
Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti Internetissä sähköisellä lomakkeella www.te-palvelut.fi tai lähimmän TE-toimiston kautta.
Koulutusnumero 676906
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/676906
Koulutuksen hakuaika päättyy heinäkuun lopussa 2018.

KOULUTUKSEN KUSTANNUKSET
Koulutus on opiskelijalle maksutonta päiväkoulutusta.

KYSY LISÄÄ
koulutuspäällikkö
Harri Simola
harri.simola(at)raseko.fi puh. 044 705 7630

Lisätietoja hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta p. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi