Myyjä-visualisti

 

Koulutus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, myyjä-visualisti

Kohderyhmä

Tutkintokoulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat työskennellä myyjä-visualistin tehtävissä myymälä-, messu- tai tapahtumaympäristöissä suunnitellen ja toteuttaen myyviä tiloja sekä esillepanoja sekä palvellen asiakkaita. Sinulla on jo aiempaa osaamista liiketoiminnan alalta tai visuaalisesta markkinoinnista sekä kiinnostusta asiakaspalveluun. Olet markkinointihenkinen ja sinulla on halu ja motivaatio kehittyä markkinoinnin tehtävissä. Opintokokonaisuus painottuu käytännönläheiseen, konkreettiseen tekemiseen.

Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä myynnin ja visuaalisen markkinoinnin tehtävissä. Teet tavoitteellista myyntityötä asiakaslähtöisesti ja suunnittelet ja toteutat myymäläympäristön visuaalisia tehtäviä. Myyjä-visualistin ammattitaidossa kaupallinen ajattelu ja visuaalinen luovuus yhdistyvät.

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät opiskelijalle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, lähtötaso huomioiden.

Toteutus

Koulutus voidaan toteuttaa tarpeittesi mukaan joko kokopäiväkoulutuksena tai monimuoto-opintoina työn ohessa.

Koulutus sisältää lähiopetusta, etäopetusta verkossa sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa liiketoiminnan ammattitutkinto tai osia siitä.

Hakeudu mukaan:

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, myyjä-visualisti, hakulinkki. (avautuu toisessa välilehdessä Rasekon Wilma-järjestelmän koulutushakuun).

Toteutusaika

Kysy vapaita paikkoja!

Toteutuspaikka

Lähipäivät pääosin Rasekon toimipisteessä Purokatu 1, Raisio.

Kuvaus

Koulutukseen sisältyvät seuraavat tutkinnonosat:

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp)
  • Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp)
  • Tilan ja esillepanon visuaalinen suunnittelu ja toteutus (60 osp)

Sisältöinä ovat mm.

– Yrityksen liiketoiminta
– Office-ohjelmat
– Monikanavainen asiakaspalvelu
– Tuloksellinen asiakaspalvelu ja myyntityö
– Esillepanotekniikat ja tilasuunnittelu
– Tieto- ja viestintätekniikka suunnittelun tukena

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen tutkintokoulutuksen hinta on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta. Kysy lisätietoja.

Lisätietoja antaa

Outi Aaltonen
outi.aaltonen@raseko.fi
puh. 044 705 7578