Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto

Haluatko syventää matkailualan osaamistasi? Tule matkailun ohjelmapalvelun ammattitutkintokoulutukseen, missä opimme yhdessä ideoimaan ja tuotteistamaan palveluita kannattaviksi, laadukkaiksi tuotteiksi sekä hoitamaan viranomaisvastuut. Opimme myös räätälöimään ja myymään palveluita asiakaslähtöisesti.

Tärkeä osa koulutusta on ryhmän tuki ja verkostot, joita pääsemme yhdessä luomaan. Tutkinnon suorittaneena voit työskennellä mm. ohjelmapalvelu- ja tapahtumatuottajana yrityksissä, yhdistyksissä, säätiöissä, matkailukeskuksissa, kuntien matkailupalveluissa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Koulutus

Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotoisena. Koulutuksen kesto on noin 1,5 vuotta. Lähipäiviä osittain ilta- ja päiväopintoina noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Opintojen rakenne suunnitellaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti (henkilökohtaistaminen). Opintojen lopullinen laajuus määräytyy opiskelijalle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

Toteutusaika

elokuu 2018 –

Hae mukaan:

https://wilma.raseko.fi/browsecourses?long-term=1924&school-id=18&checkout=true

Toteutuspaikka

Rasekon Naantalin toimipiste

Kuvaus

Koulutuksen sisältönä ovat ohjelmapalvelujen suunnittelu, liiketoiminnan suunnittelu ja ohjelmapalvelujen markkinointi sekä ohjelmapalvelujen myynti ja toteuttaminen. Lisäksi tutkinnonsuorittajat voivat halutessaan valita vapaasti valittavan tutkinnon osan yrittäjyys.

Pakolliset tutkinnon osat

• Ohjelmapalvelujen suunnittelu
• Liiketoiminnan suunnittelu ja ohjelmapalvelujen markkinointi
• Ohjelmapalvelujen myynti ja toteuttaminen

Vapaasti valittava tutkinnon osa

• Yrittäjyys

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan (henkilökohtaistaminen), lähtötasosi huomioiden.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti henkilöt, jotka ovat jo alan tehtävissä tai aikeissa vaihtaa alaa. Pääsyvaatimuksena on kiinnostus alan työtehtäviin, alan työpaikka tai työssäoppimispaikka ja soveltuvuus alalle.

Kustannukset opiskelijalle

Oppisopimusmuotoisena koulutus on maksutonta. Oppisopimusta varten tarvitset alan työpaikan.
Omaehtoisena koulutuksena koulutusmaksu on 450,00 € (lasku kolmessa erässä).

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta.

Lisätietoja antaa

Maija-Leena Haapa-alho,
puh. 044 705 7551
maija-leena.haapa-alho (at) raseko.fi