Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Aloitus:

09.12.2021

Kenelle:

Koulutus on suunnattu yritysneuvonnan parissa työskenteleville henkilöille, jotka haluavat vahvistaa liiketoiminta- ja yritysneuvontaosaamistaan.

Kuvaus:

Valmennus tarjoaa ideoita, välineitä ja työkaluja yritysneuvontatyöhön sekä mahdollisuuden oppimiseen ja osaamisen jakamiseen, verkostoitumiseen ja yritysneuvonnan systemaattiseen kehittämiseen. Tutkintoa suorittaessaan yritysneuvoja toteuttaa kehittämisprojektin, joka suuntautuu yhteen tutkinnon valinnaisista osista. Valmennus kestää noin puolitoista vuotta ja sisältää kaksitoista lähipäivää, lukuohjelman ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Opintojen sisältö:
Yritysneuvonnan roolit ja toimintaympäristöt
Itsensä johtaminen ja yritysneuvonnan kehittäminen
Yritysstrategian suunnittelu sekä projektiosaaminen
Yritysneuvonnan verkostot

Muina teemoina:
Asiakkuuksien hallinta ja työkalut
Talouden seuranta ja analysointi
Liiketoimintaosaamisen kehittäminen
Rahoituskanavat
Prosessien johtaminen ja kehittäminen
Organisaatioviestintä ja vuorovaikutus
Työ- ja yrityslainsäädäntö
Haastavien tilanteiden hallinta
Vaikuttavuuden arviointi ja tulosten mittaaminen

Toteutus:

Monimuoto-opinnot / suoraan tutkintoon. Koulutus toteutetaan monimuotoisena. Lähiopiskelupäivien (12 kpl, n. kerran kuukaudessa) lisäksi koulutus sisältää myös itsenäistä opiskelua. Koulutuksessa on kesätauko.

Toimipiste:

Raision Purokadun toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen tutkintokoulutuksen hinta on 600 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 250 € / tutkinnon osa.

Kansainvälisyys Rasekossa

Tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet kartuttaa kansainvälistä osaamistasi ja kokemustasi opintojen aikana. Voit lähteä työelämäjaksolle useaan eri maahan. Rasekolla on tällä hetkellä yhteistyökumppaneita alasta riippuen useassa Euroopan maassa (mm. Espanjassa, Saksassa, Hollannissa, Islannissa ja Portugalissa) sekä Kiinassa ja Thaimaassa. Ulkomaanjakso parantaa ammattitaitoasi sekä lisää kielitaitoa ja vieraiden kulttuurien tuntemustasi.

Myös erilaiset projektit ja toiminnan kehittäminen verkostoitumalla kansainvälisesti ovat osa jokapäiväistä toimintaamme. Voit esimerkiksi hankkia osaamista työskentelemällä kansainvälisessä yrityksessä kotimaassa tai toimia tänne tulevien ulkomaisten opiskelijoiden tuutorina. Lue lisätietoja kansainvälistymismahdollisuuksista.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Tämä tarkoittaa, että tutkinnon suoritettuasi voit hakea opiskelemaan korkeakouluun. Osaamistasi voit kasvattaa tai syventää myös esimerkiksi suorittamalla yksittäisiä tutkinnon osia tai muita lyhyempiä täydennyskoulutuksia.

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta.

Kysy lisää

Vastuuopettaja

Tina Teinilä
p. 044 7057 433
tina.teinila@raseko.fi