Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Aloitus:

23-24.5.2023 klo 15.00-20.00

Kenelle:

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus:

Villiyrtit 23-24.5.2023 klo 15.00-20.00, Raision Juhaninkuja 1. toimipisteessä.

Kouluttajana Päivi Lehtonen

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu:https://raseko.inschool.fi/browsecourses.

Toteutus:

Kasvistuotteiden valmistamisessa perehdymme villiyrtteihin ja niiden keruukäytäntöön, käsittelyyn sekä jokamiehenoikeuksiin. Valmistamme keräämistämme tuotteista annoksia ja perehdymme siihen miten saa parhaiten makuja ruokaan. Lisäksi kokeilemme pikkelit, hyytelöt, hillot ja siirapit villiyrteistä. Kouluttajana toimii Päivi Lehtonen

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

40 €

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi