Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto

Aloitus:

23.10.23

Kenelle:

Koulutus on tarkoitettu tekstiili- ja muotialasta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat tutustua yksilöllisiin kankaiden kuviointimenetelmiin, värjäykseen sekä printtien suunnitteluun ja niiden käsin painamiseen.
Tämä tutkinnon osa voidaan sisällyttää osaksi tekstiili- ja muotialan perustutkintoa tai suorittaa erillisenä tutkinnon osana.

Mukaan mahtuu 12 opiskelijaa.

Kuvaus:

Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin kankaiden kuviointimenetelmiin, joista voi valita itselleen ja tuotteilleen sopivan. Samoilla menetelmillä voi myös uudistaa vanhaa ja luoda jo olemassa olevalle vaatteelle tai tekstiilille uuden ilmeen.

Koulutuksen sisältö:

-Värjäysmenetelmiä
-Kankaanpainanta: yksittäiset printit ja metrikankaan painaminen
-kokeilevat kankaan kuviointimenetelmät

Printit suunnitellaan käsin tai tietokoneella.

Koulutuksen sisältö tarkentuu aloituksen yhteydessä.

Toteutus:

Lähipäivät ovat maanantaisin ja tiistaisin 23.10.-19.12.23 välisenä aikana ; ma klo 10-16 ja ti klo 8-16. Koulutuksessa suoritetaan Tekstiili- ja muotialan tutkinnon osa Viimeistys ja värjäys 15 osp. Tukinnon osa suoritetaan näytöllä.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutukseen sisältyvä opetus ja ohjaus ovat maksuttomia. Opiskeluun kuuluvien harjoitustöiden materiaalit opiskelija kustantaa itse. Materiaalimaksujen suuruus määräytyy henkilökohtaisesti riippuen tehtävistä tuotteista.

Kysy lisää

kehittämispäällikkö
Elina Sillanpää
puh. 040 701 5671
elina.sillanpaa@raseko.fi

Henkilö värjäämässä kangasta.
Valkoiseen kankaaseen on painettu mustia koirien kuvia.