Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto

Aloitus:

27.10.2023 klo 12-16

Kenelle:

Yrittäjät, sivutoimiset yrittäjät, muut asiasta kiinnostuneet tai Rasekon tämän hetkiset opiskelijat, jotka voivat lisätä tämän tutkinnon osan osaksi tutkintoa tai suorittaa osan erillisenä tutkinnon osana. HUOM! Jos olet jo Rasekon päätoiminen opiskelija, sinun tulee sisällyttää tämä valinnainen tutkinnon osa osaksi tällä hetkellä suorittamaasi tutkintoa TAI suorittaa tämä uusi osa vasta sen jälkeen kun olet edellisen perustutkinnon suorittanut. Eli tämän osan voi suorittaa yksittäisenä tutkinnon osana. Lisätietoja saat vastuuopettajalta.

Mukaan mahtuu 20 opiskelijaa.

Kuvaus:

Tutkinnon osan aikana perehdyt hyviin toimintatapoihin oman verkkokaupan perustamisessa tai työhön verkkokaupassa. Opit sisällön tuottamista kaupan viestintään ja tuotteiden esittelyyn asiakkaille. Hoidat asiakaspalvelun tehtäviä ja toimituksia tehokkaasti. Tuot kätesi jälki näkyviin verkkokaupan jokaisessa vaiheessa.

Sovellat oppimisia asioita omaan projektityöhön ja osaamisesi näyttöön esim. oman yrityksesi verkkokauppaan.

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen opiskelija osaa
tuottaa ja julkaista sisältöä verkkokauppaympäristöön
työskennellä tuotteiden toimitusketjun eri vaiheissa
palvella asiakasta verkkokaupassa
arvioida työtään.

Koulutuksen lopulla opiskelija osoittaa verkkokauppaosaamisensa tuottamalla sisältöä esimerkiksi oman yrityksensä verkkokauppaympäristöön sekä palvelemalla asiakkaita ja toimimalla verkkokauppaympäristössä.

Jos omaa yritystä ei vielä ole, se ei ole este koulutukseen suorittamiselle. Projektityö pyritään tekemään yksin tai yhdessä jollekin yritykselle.

Tutustu tarkemmin tutkinnon osan tavoitteisiin: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/7861751/tutkinnonosat/7862195

Koulutus sisältää:
Lähiopetusta – ja luentoja
Workshop-työskentelyä eri työvälineiden parissa
Ryhmä- ja henkilökohtaista ohjausta sekä reflektointia
Itsenäistä työskentelyä lähijaksojen välissä
Verkkokauppa – projektityön
Osaamisen näytön projektityön yhteydessä

Opetus ei vaadi aiempaa osaamista sisällön aiheista. Tietokoneen käytön perusteet tulisi osata tutkinnon osaa suoritettaessa.

Jos olet jo Raseko:n päätoiminen opiskelija, sinun tulee sisällyttää tämä valinnainen tutkinnon osa osaksi tällä hetkellä suorittamaasi tutkintoa TAI suorittaa tämä uusi osa vasta sen jälkeen kun olet edellisen PT:n suorittanut. Eli tämän osan voi suorittaa yksittäisenä tutkinnon osana. Lisätietoja saa vastuuopettajalta.

Toteutus:

Monimuoto-opinnot Pe 27.10. aloitus klo 12-16 Lähipäivät: klo 9-15 PE10.11.2023; LA 11.11.;PE 24.11.LA 25.11.;PE 1.12.;LA 2.12.;PE 19.1.2024;LA 20.1.;PE 9.2.;LA 10.2.;PE 1.3.;PE 15.3.;LA 16.3.;PE 5.4;PE3.5;PE 7.6

Toimipiste:

Raision Purokadun toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on pääsääntöisesti maksuton. Käytämme mahdollisuuksien mukaan myös opiskelijoiden omia työvälineitä, kuten mobiililaitteet, mutta niiden käyttö ei ole välttämätöntä.

Riippuen omasta projektityöstä ja oppimistehtävistä, materiaalimaksuja saattaa tulla.

Kysy lisää

Merja Kärkkäinen,
puh. 044 705 7511
merja.karkkainen@raseko.fi