Tietoa koulutuksesta
Aloitus:
pe - la 5.-6.5.2023 (perjantaina klo 15.00-20.00, lauantaina klo 8.00-13.00)Kenelle:
Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.
Kuvaus:
Suklaa 5.-6.5.2023 (perjantai klo 15.00-20.00, lauantai klo 8.00-13.00) Raision Juhaninkuja 1 toimipisteessä.
Kouluttajana Jarmo Laitinen.
Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ilmoittaudu kurssille ylläolevalla painikkeella tai ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi
Toteutus:
Suklaan käsittely.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
40 €
Kysy lisää
Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi