Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Aloitus:

pe - la 5.-6.5.2023 (perjantaina klo 15.00-20.00, lauantaina klo 8.00-13.00)

Kenelle:

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus:

Suklaa 5.-6.5.2023 (perjantai klo 15.00-20.00, lauantai klo 8.00-13.00) Raision Juhaninkuja 1 toimipisteessä.

Kouluttajana Jarmo Laitinen.

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ilmoittaudu kurssille ylläolevalla painikkeella tai ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi

Toteutus:

Suklaan käsittely.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

40 €

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi