Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Aloitus:

3-4.5.2023 klo 15.00-20.00

Kenelle:

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus:

Suklaa 3-4.5.2023 klo 15.00-20.00 Raision Juhaninkuja 1. toimipisteessä.

Kouluttajana Juha Rissanen.

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu:https://raseko.inschool.fi/browsecourses.

Toteutus:

Suklaan käsittely.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

40 €

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi