Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Elintarvikejalostuksen ammattitutkintoAloitus:
4.10.2023Kenelle:
Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.
Kuvaus:
Valmistamme mehua omenoista, käyden koko prosessin hedelmien murskaamisesta juoman hiilihapottamiseen. Nude-siideriin ei lisätä arominvahventeita eikä vettä tai sokeria. Kouluttajana toimii Jani Jokinen 3Spirit Oy:stä ja siideri valmistetaan Tammiluodon Viinitilalla (os. Tammiluoto 255, Parainen).
Koulutus sopii mm. elintarvikealan pienyrittäjäksi aikovalle tai pienissä yrityksissä työskenteleville henkilöille, joilla on alan työkokemusta tai erityistä kiinnostusta siiderin valmistukseen. Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutukseen sisältyvällä lähipäivällä on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkinnon opiskelijoille. Lähipäivien materiaalimaksu on 30 €/pv. Ota pikaisesti yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu: https://raseko.inschool.fi/browsecourses.
Toteutus:
Valmistamme mehua omenoista, käyden koko prosessin hedelmien murskaamisesta juoman hiilihapottamiseen. Nude-siideriin ei lisätä arominvahventeita eikä vettä tai sokeria. Kouluttajana toimii Jani Jokinen 3Spirit Oy:stä ja siideri valmistetaan Tammiluodon Viinitilalla (os. Tammiluoto 255, Parainen).Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
30 € materiaalimaksu
Kysy lisää
Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi