Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoAloitus:
19.9.2022Kuvaus:
Mikäli työ painottuu keittiötyöhön, työskennellään keittiössä yksin, huolehtien jakelukeittiön eri tehtävistä. Työhön kuuluu aamu- ja välipalan valmistaminen, osastojen tarjoiluvaunujen kattaminen, lounaan esille laitto sekä omavalvonnasta ja astiahuollosta huolehtiminen. Toimintaympäristöt ovat yleensä melko pieniä yksiköitä, joten lisäksi työtehtäviin kuuluu tilojen siivousta.
Mikäli työ painottuu puhtaanapitotehtäviin, keittiön puolella tehtävänä on astiahuollossa auttaminen.
Koulutuksen kesto Rasekossa:
Kesto n. 4 kk, esim. 19.9.2022- 27.1.2023
Tutkinnon osat:
Ylläpitosiivouspalvelut 30 osp
Opetuksen sisällön kuvaus:
Puhdistusaineet sekä koneet ja laitteet, pintamateriaalit, likatyypit ja niiden puhdistustarpeen arviointi. Oman työn suunnittelu ja palvelusopimuksen noudattaminen.
Palvelu- ja jakelukeittiötoiminnot 10 osp
Opetuksen sisällön kuvaus:
Erityisruokavaliot ja terveellinen ravitsemus, asiakaspalvelu, raaka-aineiden käsittely ja aamupalan sekä välipalan ja lisäkkeiden valmistus. Varaston hoito, tavaran vastaanotto sekä palvelukeittiön koneet ja laitteet.
Toteutus:
KokopäivätoiminenToimipiste:
Raision Eeronkuja 4:n toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Ammatillinen perustutkintokoulutus on maksutonta.
Kysy lisää
Eira Lipponen
puh. 044 705 7440
Sari Lahtinen
puh. 044 705 7455
sari.lahtinen (at) raseko.fi