Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Aloitus:

12.10.2023

Kenelle:

Tutkinnon osa on suunnattu kaupan alan päivittäisjohtamisen tehtävissä toimiville vastuuhenkilöille. Voit toimia esimerkiksi tiimin, osaston tai yksikön vastaavana lähiesihenkilönä ja haluat kehittää päivittäisjohtamiseen liittyvää osaamistasi.

Kuvaus:

Tutkinnon osan laajuus on 70 osaamispistettä ja tutkintokoulutus muodostuu kolmesta kokonaisuudesta:

• Lähiesimiestyö ja päivittäisjohtaminen
• Ohjaus ja perehdyttäminen
• Johdatus yrityksen talouteen

Koulutus sisältää mm. aiheet

• Toimintaympäristön tunteminen, päivittäisjohtaminen ja esimiehen lainsäädäntö
• Työhyvinvoinnin tukeminen
• Ohjaus ja perehdytys
• Esimiesviestintä
• Päivittäisjohtamisen talous

Koulutuksessa saat ymmärrystä esihenkilötyön roolista ja merkityksestä organisaatiossa sekä työkaluja työyhteisön toiminnan tukemiseen ja edistämiseen. Opit myös ymmärtämään yrityksen taloutta. Tärkeä osa koulutusta on kokemusten jakaminen muiden kanssa, uusien näkökulmien saaminen sekä omien verkostojen vahvistaminen.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että käytössäsi on tietokone ja hallitset tietokoneen peruskäytön sekä suomen kielen taidon. Puuttuvan ammattitaidon hankkimiseksi ja tutkinnon osan suorittamiseksi tarvitset alan työpaikan, jossa voit olla työsuhteessa, harjoittelussa tai oppisopimuksella.

Toteutus:

Koulutus sisältää etäopetusta verkossa, itsenäistä työskentelyä ItsLearning -oppimisympäristössä sekä osaamisen hankkimista käytännön työtehtävissä. Opetusta verkossa n. kerran kuussa, torstaisin klo 9-15, ajalla 12.10.2023 - 8.2.2024.

Toimipiste:

Raision Purokadun toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Ammattitutkintokoulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen tutkintokoulutuksen hinta on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Kysy lisää

vastuuopettaja
Tanja Pakkala
puh. 044 705 7442
tanja.pakkala@raseko.fi