Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Aloitus:

1.-2.11.2023 klo 15 - 20

Kenelle:

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus:

Koulutus järjestetään Juhaninkuja 1, Raisiossa klo 15.00 – 20.00. Oletko kiinnostunut oluen tekemisestä ja kenties jo sitä uutteesta tehnytkin? Kurssi sopii myös sinulle, joka olet jo rouhinut maltaat ja kokeillut mäskäystä, mutta haluat varmuutta tekemiseen, tarkempaa tietoa eri työvaiheista ja kokemuksia hyväksi havaituista käytänteistä. Oluen valmistuskurssi on tarkoitettu laadukkaiden kotioluiden tekijöille sekä alalle aikoville yrittäjille. Kurssilla käydään läpi kotioluen ja ammattikäytön teon vaiheet täysmäskäyksellä sekä reseptinvalinnan ja -suunnittelun perusteet, perehdytään oluen valmistusprosessiin ja tutustutaan keskeisiin tarvikkeisiin käytännönläheisesti. Kurssin vetäjänä toimivat panimomestari Patrik Niskanen ja Jaakko Hartemaa (Mallassepät).

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutukseen sisältyvällä lähipäivällä on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkinnon opiskelijoille. Lähipäivien materiaalimaksu on 30 €/pv. Ota pikaisesti yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu: https://raseko.inschool.fi/browsecourses.

Toteutus:

Oluen valmistuskurssi on tarkoitettu laadukkaiden kotioluiden tekijöille sekä alalle aikoville yrittäjille. Kurssilla käydään läpi kotioluen ja ammattikäytön teon vaiheet täysmäskäyksellä sekä reseptinvalinnan ja -suunnittelun perusteet, perehdytään oluen valmistusprosessiin ja tutustutaan keskeisiin tarvikkeisiin käytännönläheisesti.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Materiaalimaksu 30 €/pv

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi