Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Aloitus:

28-29.11.2022 klo 14.00-19.00

Kenelle:

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus:

Oluen valmistuskurssi 28.-29.11.2022 klo 14-19 Raision Juhaninkuja 1. toimipisteessä.

Oletko kiinnostunut oluen tekemisestä ja kenties jo sitä uutteesta tehnytkin? Kurssi sopii myös sinulle, joka olet jo rouhinut maltaat ja kokeillut mäskäystä, mutta haluat varmuutta tekemiseen, tarkempaa tietoa eri työvaiheista ja kokemuksia hyväksi havaituista käytänteistä. Oluen valmistuskurssi on tarkoitettu laadukkaiden kotioluiden tekijöille sekä alalle aikoville yrittäjille. Kurssilla käydään läpi kotioluen ja ammattikäytön teon vaiheet täysmäskäyksellä sekä reseptinvalinnan ja -suunnittelun perusteet, perehdytään oluen valmistusprosessiin ja tutustutaan keskeisiin tarvikkeisiin käytännönläheisesti. Kurssin vetäjänä toimivat panimomestari Patrik Niskanen ja Jaakko Hartemaa (Mallassepät).

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

40 €

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi