Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Aloitus:

3.10.2023 klo 15.00-20.00

Kenelle:

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus:

Koulutus järjestetään Juhaninkuja 1, Raisiossa klo 15.00-20.00. Valmistamme mehua omenoista ja marjoista käyden koko prosessin murskaamisesta hiilihapottamiseen. Voit ottaa omat omenat ja pullot mukaan kurssille. Kurssin vetäjinä Tomi Aho Rasekosta ja Nicola Cafaro Drink Consult Finland Oy:sta.

Koulutus sopii mm. elintarvikealan pienyrittäjäksi aikovalle tai pienissä yrityksissä työskenteleville henkilöille, joilla on alan työkokemusta tai erityistä kiinnostusta mehujen valmistukseen.

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutukseen sisältyvällä lähipäivällä on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkinnon opiskelijoille. Lähipäivien materiaalimaksu on 30 €/pv. Ota pikaisesti yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu: https://raseko.inschool.fi/browsecourses.

Toteutus:

Valmistamme mehua omenoista ja marjoista käyden koko prosessin murskaamisesta hiilihapottamiseen. Voit ottaa omat omenat ja pullot mukaan kurssille. Kurssin vetäjinä Tomi Aho Rasekosta ja Nicola Cafaro Drink Consult Finland Oy:sta.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

30 € materiaalimaksu

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi