Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Aloitus:

20.9.2022 klo 14.00-19.00

Kenelle:

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus:

20.9.2022 klo 14-19, Raision toimipisteessä. Paikka: Rasekon ammattiopisto, Juhaninkuja 1, 21200 Raisio.

Valmistamme mehua omenoista ja marjoista käyden koko prosessin murskaamisesta hiilihapottamiseen. Voit ottaa omat omenat ja pullot mukaan kurssille. Kurssin vetäjinä Tomi Aho Rasekosta ja Nicola Cafaro Drink Consult Finland Oy:sta.

Koulutus sopii mm. elintarvikealan pienyrittäjäksi aikovalle tai pienissä yrityksissä työskenteleville henkilöille, joilla on alan työkokemusta tai erityistä kiinnostusta mehujen valmistukseen.

Ota yhteyttä kouluttaja Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu: https://raseko.inschool.fi/browsecourses.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

20 €

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi