Tietoa koulutuksesta
Aloitus:
21-22.3.2023 klo 15.00-20.00Kenelle:
Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.
Kuvaus:
Liköörinvalmistus 21-22.3.2023 klo 15.00-20.00 Raision Juhaninkuja 1. toimipisteessä.
Perehdymme hedelmä- ja marjaliköörien valmistukseen pienimuotoisessa toiminnassa.
Kouluttajana Jorma Virtanen.
Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu:https://raseko.inschool.fi/browsecourses.
Toteutus:
Perehdymme hedelmä- ja marjaliköörien valmistukseen pienimuotoisessa toiminnassa.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
40 €
Kysy lisää
Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi