Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ruokapalvelujen ammattitutkintoAloitus:
11.4.2024Kenelle:
Alalla jo työkokemusta hankkineet ja alalla työskentelevät.
Kuvaus:
Tule kehittämään ammattitaitoasi ja hankkimaan osaamista asiakaspalvelijana. Koulutus
antaa ideoita asiakaspalvelussa toimimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen.
Toteutus
Asiakkaan kohtaaminen, onnistunut asiakaspalvelutilanne 11.4. klo 16 – 18.00
Asiakaspalvelu, käytännön harjoitteet 18.4. klo 16 – 19.00
Asiakaspalveluosaaminen, erityisruokavaliot 25.4. klo 16–18.00
Kuohuviinipruuvi 3.5. klo 16 -19.00
Anniskelulainsäädäntö (Anniskelupassitesti) 2.5. klo 16 – 19.00
Koulutuksessa käydään läpi asiakaspalvelun perusteita. Lyhytkoulutuksella saat valmiudet työskennellä asiakaspalvelussa, perehdyt anniskelulainsäädäntöön ja suoritat anniskelupassitestin.
Koulutuksen aikana mahdollisuus suorittaa myös hygieniapassi.
Toteutus:
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.Toimipiste:
Raision Eeronkuja 3:n toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Koulutus on maksuton
Kysy lisää
Riitta Niemelä,
puh. 040 737 3117, riitta.niemela@raseko
Mari Varitainen
Puh. 044 705 7608
mari.vartiainen@raseko.fi