Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Aloitus:

25.9.2023

Kenelle:

Kohderyhmänä alasta kiinnostuneet ravintola-alan perusteet omaava henkilö.

Kuvaus:

Koulutuksen sisältö:

Raaka-ainetuntemus
Tuotteiden esillelaitto
Hygienia ja omavalvonta
Minä myyjänä ja esittelijänä
Takeaway- ja lounasruokien valmistus
Kaupanalan asiakaspalvelu ja kielitaito
Vastuullinen kauppa
Hinnoittelun perusteet

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon valinnainen osa Vähittäiskaupan palvelutiskillä toiminen 15 osaamispistettä.

Toteutus:

25.9.2023-15.12.2023 Koulutus toteutetaan koulussa lähiopetuksena sekä työssäoppimisella vähittäiskaupan palvelutiskillä oppien.

Toimipiste:

Raision Eeronkuja 3:n toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Maksuton koulutus

Kysy lisää

Mari Vartiainen, mari.vartiainen@raseko.fi
puh. 044 705 7608