Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Ravintola- ja catering-alan perustutkintoAloitus:
25.9.2023Kenelle:
Kohderyhmänä alasta kiinnostuneet ravintola-alan perusteet omaava henkilö.
Kuvaus:
Koulutuksen sisältö:
Raaka-ainetuntemus
Tuotteiden esillelaitto
Hygienia ja omavalvonta
Minä myyjänä ja esittelijänä
Takeaway- ja lounasruokien valmistus
Kaupanalan asiakaspalvelu ja kielitaito
Vastuullinen kauppa
Hinnoittelun perusteet
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon valinnainen osa Vähittäiskaupan palvelutiskillä toiminen 15 osaamispistettä.
Toteutus:
25.9.2023-15.12.2023 Koulutus toteutetaan koulussa lähiopetuksena sekä työssäoppimisella vähittäiskaupan palvelutiskillä oppien.Toimipiste:
Raision Eeronkuja 3:n toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Maksuton koulutus
Kysy lisää
Mari Vartiainen, mari.vartiainen@raseko.fi
puh. 044 705 7608