Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Aloitus:

21.-22.11.2023 klo 15.00-20.00

Kenelle:

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus:

Koulutus järjestetään Juhaninkuja 1, Raisiossa klo 15.00-20.00. Kurssilla tutustumaan uusiin raaka-aineisiin ja tehdään erilaisia kasvistuotteita joulupöytään.

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutukseen sisältyvällä lähipäivällä on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkinnon opiskelijoille. Lähipäivien materiaalimaksu on 30 €/pv. Ota pikaisesti yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu: https://raseko.inschool.fi/browsecourses.

Toteutus:

Kurssilla tutustutaan uusiin raaka-aineisiin ja tehdään erilaisia kasvistuotteita joulupöytään.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Kahden päivän kurssin materiaalihinta on 60 €.

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi