Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Elintarvikejalostuksen ammattitutkintoAloitus:
21.-22.11.2023 klo 15.00-20.00Kenelle:
Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.
Kuvaus:
Koulutus järjestetään Juhaninkuja 1, Raisiossa klo 15.00-20.00. Kurssilla tutustumaan uusiin raaka-aineisiin ja tehdään erilaisia kasvistuotteita joulupöytään.
Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutukseen sisältyvällä lähipäivällä on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkinnon opiskelijoille. Lähipäivien materiaalimaksu on 30 €/pv. Ota pikaisesti yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu: https://raseko.inschool.fi/browsecourses.
Toteutus:
Kurssilla tutustutaan uusiin raaka-aineisiin ja tehdään erilaisia kasvistuotteita joulupöytään.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Kahden päivän kurssin materiaalihinta on 60 €.
Kysy lisää
Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi