Tietoa koulutuksesta
Aloitus:
18.-19.4.2023 klo 15.00-20.00Kenelle:
Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.
Kuvaus:
Kasvisproteiininkoulutus 18.4-19.4.2023 klo 15-20 Raision Juhaninkuja 1. toimipisteessä.
Kasvistuotteiden valmistuksessa valitsemme tarvittavat raaka-aineet ja teemme valmistukseen liittyvät esityöt. Valmistamme kasvistuotteita, kuten kasvissalaatteja, puolivalmisteita, esikypsennettyjä tuotteita uusista kasviproteiineista. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €.
Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu:https://raseko.inschool.fi/browsecourses.
Toteutus:
Kasvistuotteiden valmistuksessa valitsemme tarvittavat raaka-aineet ja teemme valmistukseen liittyvät esityöt. Valmistamme kasvistuotteita, kuten kasvissalaatteja, puolivalmisteita, esikypsennettyjä tuotteita uusista kasviproteiineista.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
Kahden päivän kurssin hinta on 40 €.
Kysy lisää
Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi