Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Aloitus:

18.-19.4.2023 klo 15.00-20.00

Kenelle:

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus:

Kasvisproteiininkoulutus 18.4-19.4.2023 klo 15-20 Raision Juhaninkuja 1. toimipisteessä.

Kasvistuotteiden valmistuksessa valitsemme tarvittavat raaka-aineet ja teemme valmistukseen liittyvät esityöt. Valmistamme kasvistuotteita, kuten kasvissalaatteja, puolivalmisteita, esikypsennettyjä tuotteita uusista kasviproteiineista. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €.

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu:https://raseko.inschool.fi/browsecourses.

Toteutus:

Kasvistuotteiden valmistuksessa valitsemme tarvittavat raaka-aineet ja teemme valmistukseen liittyvät esityöt. Valmistamme kasvistuotteita, kuten kasvissalaatteja, puolivalmisteita, esikypsennettyjä tuotteita uusista kasviproteiineista.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

Kahden päivän kurssin hinta on 40 €.

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi