Tietoa koulutuksesta
Tutkinto:
Elintarvikejalostuksen ammattitutkintoAloitus:
12.10.2023 klo 15.00-20.00Kenelle:
Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.
Kuvaus:
Oletko kiinnostunut erilaisista kalatuotteista? Kalatuotteiden valmistamisessa teemme tuotantosuunnan mukaista kalatuotetta, kuten kalafileitä, kalakuutioita, kalasuikaleita, savukaloja, maustettuja kaloja ja kalapuolivalmisteita pienimuotoiseen kalanjalostukseen.
Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutukseen sisältyvällä lähipäivällä on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkinnon opiskelijoille. Lähipäivien materiaalimaksu on 30 €/pv. Ota pikaisesti yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu: https://raseko.inschool.fi/browsecourses.
Toteutus:
Kalatuotteiden valmistamisessa teemme tuotantosuunnan mukaista kalatuotetta, kuten kalafileitä, kalakuutioita, kalasuikaleita, savukaloja, maustettuja kaloja ja kalapuolivalmisteita pienimuotoiseen kalanjalostukseen.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
30 €
Kysy lisää
Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi