Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Aloitus:

25.04.2023 25-26.4.2023 klo 15.00-20.00

Kenelle:

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus:

Kahvikoulutus 25-26.4.2023 klo 15.00-20.00 Raision Juhaninkuja 1. toimipisteessä.

Elintarvikkeiden valmistamisessa perehdymme kahvinvalmistamiseen paahtamisesta lopputuotteeksi. Valitsemalla oikeat raaka-aineet sekä tekemällä valmistukseen liittyvät esityöt. Käymme läpi kahvin paahtoasteet mikä on tärkeimpiä kahvin makua määrittäviä tekijöitä. Kouluttajana Samuli Pääkkönen.

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu:https://raseko.inschool.fi/browsecourses.

Toteutus:

Elintarvikkeiden valmistamisessa perehdymme kahvinvalmistamiseen paahtamisesta lopputuotteeksi. Valitsemalla oikeat raaka-aineet sekä tekemällä valmistukseen liittyvät esityöt. Käymme läpi kahvin paahtoasteet mikä on tärkeimpiä kahvin makua määrittäviä tekijöitä.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

20 €

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi