Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Aloitus:

7-8.3.2023 klo 15.00-20.00

Kenelle:

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus:

Juurileivonta 7-8.3.2023 klo 15.00-20.00 Raision Juhaninkuja 1. toimipisteessä.

Kouluttajana Janne Juusola.

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu:https://raseko.inschool.fi/browsecourses.

Toteutus:

Myllytuotteiden ja elintarvikkeen valmistamisessa perehdymme eri jauhoihin, suurimoihin, hiutaleisiin ja leseihin sekä niiden valmistukseen ja jatkojalostukseen juurileivonnassa. Arvioimme myös valmiiden tuotteiden laatua.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

40 €

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi