Tietoa koulutuksesta
Aloitus:
7-8.3.2023 klo 15.00-20.00Kenelle:
Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.
Kuvaus:
Juurileivonta 7-8.3.2023 klo 15.00-20.00 Raision Juhaninkuja 1. toimipisteessä.
Kouluttajana Janne Juusola.
Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu:https://raseko.inschool.fi/browsecourses.
Toteutus:
Myllytuotteiden ja elintarvikkeen valmistamisessa perehdymme eri jauhoihin, suurimoihin, hiutaleisiin ja leseihin sekä niiden valmistukseen ja jatkojalostukseen juurileivonnassa. Arvioimme myös valmiiden tuotteiden laatua.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
40 €
Kysy lisää
Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi