Tietoa koulutuksesta
Aloitus:
9.-10.5.2023 klo 15.00-20.00Kenelle:
Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.
Kuvaus:
Jäätelökoulutus 9.-10.5.2023 klo 15.00-20.00 Raision Juhaninkuja 1. toimipisteessä.
Kurssi sopii elintarvikealan pienyrittäjäksi aikovalle tai pienessä yrityksessä työskentelevälle henkilölle, jolla on alan työkokemusta ja osaamista. Käymme läpi jäätelön valmistuksen aina alkutuotteesta pakkaamiseen. Rasva, sokerit, emulgointi, värit ja aromit sekä aistinvarainen arvio ja maku. Kouluttajana Nic Condite Oy:n Carina Hoisko.
Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu:https://raseko.inschool.fi/browsecourses.
Toteutus:
Jäätelöiden valmistamisessa perehdymme raaka-aineisiin ja teemme valmistukseen liittyvät esityöt. Valmistamme kauppakelpoisia jäätelöitä halliten koneet ja laitteet. Kouluttaja toimii Nic Condite Oy:n Carina Hoisko.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
40 €
Kysy lisää
Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi