Siirry sisältöön

Tietoa koulutuksesta

Tutkinto:

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Aloitus:

22.-23.8.2022 klo 14.00-19.00

Kenelle:

Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus:

22.-23.2022 klo 14-19, Raision toimipisteessä. Paikka: Rasekon ammattiopisto, Juhaninkuja 1, 21200 Raisio.

Hillojen ja hyytelöiden säilöntämenetelmät. Kun säilöt itse, tiedät varmasti, mitä säilykkeesi sisältävät ja asiakkaasi saavat turvallisen ja terveellisen artesaanituotteen. Onnistuneen lopputuloksen saamiseksi on hyvä tuntea eri menetelmät ja mitä esivalmisteluja, työvälineitä ja säilytystiloja ne vaativat.

Käydään läpi hillon, marmeladin ja hyytelön keittäminen teoriassa ja käytännössä sekä säilyvyyteen liittyvät asiat. Teemme itse pektiiniä ja opimme käyttämään erilaisia mittareita valmistuksessa. Luennoitsijana toimii Margot Wikström.

Koulutus sopii mm. elintarvikealan pienyrittäjäksi aikovalle tai pienissä yrityksissä työskenteleville henkilöille, joilla on alan työkokemusta tai erityistä kiinnostusta mehujen valmistukseen.

Ota yhteyttä kouluttaja Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu: https://raseko.inschool.fi/browsecourses.

Toimipiste:

Raision Juhaninkujan toimipiste

Kustannukset opiskelijalle:

40 €

Kysy lisää

Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi