Tietoa koulutuksesta
Aloitus:
15-16.2.2023 klo 15.00-20.00Kenelle:
Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.
Kuvaus:
Hapanmaitotuotteiden ja juustojen valmistaminen, 15-16.2.2023 klo 15.00-20.00, Juhaninkuja 1, 21200 Raisio.
Harjoitatko pienimuotoista maidonjalostusta tai suunnitteletko sellaisen aloittamista? Tule mukaan juustomestari Janne Tolvin oppiin. Palkitun Kolatun juustolan omistaja Janne Tolvi kertoo parhaat vinkit niin lehmänmaitojuuston kuin vuohenjuuston valmistukseen. Kurssilla käymme läpi: maidon esikäsittelyn, lisäykset, maidon saostuksen, saostuksen paloittelun, heran erottamisen, muotituksen, puristuksen, suolauksen ja kypsytyksen. Edellisellä kerralla kurssilla valmistettiin jogurttia, piimää, brietä, fetaa ja tuorejuustoa!
Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän hinta on 40 €. Ota pikaisesti yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu:https://raseko.inschool.fi/browsecourses.
Toteutus:
Kypsytettyjen juustojen ja tuorejuustojen valmistuksessa perehdymme raaka-aineisiin ja teemme valmistukseen liittyvät esityöt. Valmistamme kauppakelpoisia kypsytettyjä juustoja sekä tuorejuustoja.Toimipiste:
Raision Juhaninkujan toimipisteKustannukset opiskelijalle:
40 €
Kysy lisää
Tomi Aho
puh. 044 705 7461
tomi.aho@raseko.fi