Suurtalouskokin ammattitutkinto

Aloitus 5.9.2016, kokopäivätoimiset opinnot

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on jo työkokemusta kokin työtehtävistä tai suoritettuna alan ammatillinen perustutkinto sekä täyttää alalla työskentelyn vaatimukset.

Koulutuksen toteutus

Valmistava koulutus toteutetaan kokopäivätoimisina opintoina, aloitus 5.9.2016. Koulutus sisältää lähi- ja etäopetusta sekä työssäoppimista.

  • Oman työn suunnittelu ammattikeittiössä
  • Kannattava ja taloudellinen toiminta sekä tuotannonohjaus järjestelmät
  • Ruoanvalmistusprosessi ja sen mukainen toiminta ammattikeittiössä
  • Viimeistely ja esille laittaminen
  • Asiakkaan kohtaaminen
  • Vieraat kielet ruotsi ja englanti
  • Työyhteisössä toimiminen ja toiminnan kehittäminen

Suurtalouskokin ammattitutkinto
Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta  tutkinnon osasta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Valinnaisista osista tutkinnon suorittaja voi valita itselleen ja omaan työpaikkaansa sopivimmat.

Lisätietoa esitteestä»

Tutkinnon osat
Pakollinen tutkinnon osa
• Ruoanvalmistus ammattikeittiössä

Valinnaiset tutkinnon osat
• Ruoanvalmistus suurtaloudessa
• Tilaus- ja juhlapalveluissa toimiminen
• Ruoanvalmistus eri tuotantomenetelmillä
• Erityisruokavalioaterioiden valmistus
• Muun ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tutkinnon osa

Kustannukset

Omaehtoisen tutkintoon valmistavan koulutuksen hinta on 450,00 €, laskutus kolmessa erässä. Kaikilta tutkinnon suorittajilta OPH:n tutkintomaksu 58,00 €.

Haku koulutukseen

Koulutukseen haetaan sähköisesti. Hae tästä »

Lisätietoja

Ota yhteyttä,  Riitta Niemelä, puh. 040 737 3117, riitta.niemela (at) raseko.fi

Opetushallituksen tutkinnon perusteet löytyvät täältä »

« Paluu sivulle ravitsemispalveluala