Ravintolakokin ammattitutkinto

Aloitus 5.9.2016, kokopäivätoimiset opinnot

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on jo työkokemusta kokin työtehtävistä tai suoritettuna alan ammatillinen perustutkinto sekä täyttää alalla työskentelyn vaatimukset.

Koulutuksen toteutus

Valmistava koulutus toteutetaan kokopäivätoimisina opintoina, aloitus 5.9.2016. Koulutus sisältää lähi- ja etäopetusta sekä työssäoppimista.

Koulutuksen sisällöt perustuvat tutkinnon perusteisiin:

  • Oman työn suunnittelu ravintolakeittiössä
  • Kannattava ja taloudellinen toiminta sekä oman toiminnan kannattavuuden arviointi
  • Ruoanvalmistusprosessi ja sen mukainen toiminta ravintolakeittiöissä
  • Ravintolaruokien viimeistely ja esille laittaminen
  • Asiakkaan kohtaaminen
  • Vieraat kielet ruotsi ja englanti
  • Työyhteisössä toimiminen ja toiminnan kehittäminen

Lisätietoa löydät esitteestä»

Tutkinto
Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Tutkinnon osat
Kaikille pakollinen tutkinnon osa

• Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä

Vapaavalintaiset tutkinnon osat
Valintaan kaksi tutkinnon osaa
• Banketti- ja tilausruokien valmistus
• Kylmänä tarjottavien ruokien valmistus
• Fine Dining –ruoanvalmistus
• Elämysruoan valmistus
• Yrittäjänä toimiminen

Kustannukset

Omaehtoisen tutkintoon valmistavan koulutuksen hinta on 450,00 €, laskutus kolmessa erässä. Kaikilta tutkinnon suorittajilta OPH:n tutkintomaksu 58,00 €.

Haku koulutukseen

Koulutukseen haetaan sähköisesti. Hae tästä »

Lisätietoja

Ota yhteyttä,  Riitta Niemelä, puh. 040 737 3117, riitta.niemela (at) raseko.fi

Opetushallituksen tutkinnon perusteet löytyvät täältä »

« Paluu sivulle ravitsemispalveluala