Opiskelijat antavat läpyt toisilleen.

Merkonomiopiskelija Emilia Laakso paahtaa kohti valmistumista, tavoitteena liiketalouden perustutkinto

Hymy on leveä ja syystä: Emilia sai töitä!

Liiketalouden opiskelijat saivat toivoa yritysvierailujen kohteita. Yksi toiveista oli McDonald´s. Niinpä YES Varsinais-Suomen yrityskummina toimiva McDonald’s Suomen kenttäpäällikkö Janne Raudaskoski ei epäröinyt, kun Rasekon kouluttaja Terhi Mäkiniemi otti häneen yhteyttä, vaan tuli kertomaan Rasekon liiketoiminnan opiskelijoille McDonald’sta yrityksenä, työpaikkana ja lisäosaamisen hankkimisen paikkana. Kouluyhteistyötä sydämen asianaan pitävä Raudaskoski rohkaisi omalla esimerkillään nuoria hakemaan töitä ahkerasti erilaisista paikoista.

Merkonomiopiskelija Emilia Laakso oli pohtinut jo tovin töiden hakemista McDonald’silta. Vierailusta ja opettajan kannustuksesta rohkaistuneena Emilia lähetti luennon jälkeen sähköpostia Raudaskoskelle kiittäen innostavasta vierailusta ja kertoen mielenkiinnostaan työskennellä McDonald’silla.  Parin päivän päästä Emilia olikin jo työhaastattelussa, jonka päätteeksi hän sai työpaikan McDonalds’in Raision ravintolasta.

-Tykkään asiakaspalvelusta ja nopeasti muuttuvista tilanteista. Odotan innolla uusia kokemuksia. McDonald’s tuntuu ihan mun jutulta, iloinen Emilia kertoo.

Mikä YES Kummit?

YES Kummit ovat yrittäjistä ja työelämän edustajista koostuva verkosto henkilöitä, jotka vapaaehtoisesti vierailevat kouluissa luennoimassa ja kertomassa työelämästä. YES Kummit tekevät yhteistyöprojekteja ja kehittävät yrittäjyyskasvatusta yhdessä koulujen kanssa. YES Kummit tarjoavat TET-paikkoja nuorille ja opettajille sekä toimivat mentoreina NY-yrityksille.

Lisätietoja
Lue lisää liiketoiminnan perustutkinnosta
Lue lisää Rasekosta
Lue lisää Yes Kummeista