• maalis
  10

  ke klo 9 - 21

  Tavata-verkostoitumisalusta

  Turun seudun virtuaaliset rekrymessut

  Raseko on mukana järjestämässä ensimmäisiä seudullisia virtuaalimessuja yhdessä kuuden kunnan ja muiden oppilaitosten kanssa.

  Turun seudun virtuaaliset rekrymessut viikolla 10 Tavata-verkostoitumisalustalla. Messujen aloituspäivänä maanantaina 8.3.2021 messuilla on työnhakuun ja uraohjaukseen liittyvää liveohjelmaa klo 9 – 18 ja loppuviikon (9. – 12.3.2021) ajan kävijät voivat tutustua yritysten avoimiin työpaikkoihin ja tallennettuihin video- ja esitesisältöihin sekä kohdata yritysten edustajia – kotoa käsin! Tapahtumaan on vapaa pääsy ja osallistumiseen tarvitaan vain tietokone tai älypuhelin sekä verkkoyhteys.

  Virtuaalisille rekrymessuille odotetaan näytteilleasettajiksi noin sataa työnantajaa mm. sosiaali- ja terveyssektorilta, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalta, teollisuudesta, varasto- ja logistiikka-alalta, rakentamisesta, kaupan, ravintola-alan ja muiden palveluiden aloilta sekä julkiselta sektorilta. Messuilla on avoinna kokopäiväisiä ja osa-aikaisia työpaikkoja, kesätyöpaikkoja, oppisopimuspaikkoja, harjoittelupaikkoja ja koulutuspaikkoja. Työpaikkoja tarjoavilla yrityksillä on messualustalla omat virtuaaliset osastot, joilla työnhakijat voivat tutustua yritykseen ja sen avoimiin työpaikkoihin, keskustella yrityksen edustajien kanssa ja tehdä omaa osaamistaan tunnetuksi.

  Työ- tai koulutuspaikkaa etsivien ei tarvitse ilmoittautua messuille etukäteen vaan niille voi poiketa itselle sopivana aikana. Tapahtuma-alustalla kävijät pystyvät suodattamaan avoinna olevia paikkoja esimerkiksi toimialojen tai työsuhteen muodon mukaan.

  Kävijä, rekisteröidy mukaan: https://app.tavata.events/signup
  Huom! Käytä mieluiten Chrome-selainta, sillä Tavatan tapaamisiin käytettävä videoneuvotteluohjelma ei tue tällä hetkellä muita selaimia. Käyttäessäsi mobiililaitetta videotapaamiseen, sinun on ladattava Jitsi Meet-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta etukäteen.

  Lisäksi tapahtumaan liittymiseen tarvitaan koodi: REHFSA

  Ohje messukävijöille.

  Ohjeita löytyy myös Facebook-tapahtumasta.


  Yrittäjä, haluatko mukaan näytteilleasettajaksi? Ole yhteydessä:

  – Elinvoimapäällikkö Samu Mattila, Raision kaupunki, puh. 040 183 9830, samu.mattila@raisio.fi
  – Yritys- ja työllisyyskoordinaattori Mika Stepanoff, Liedon kunta, puh. 050 315 0382, mika.stepanoff@lieto.fi
  – Elinkeinoasiamies Lassi Rosala, Naantalin kaupunki, puh. 040 678 3270, lassi.rosala@naantali.fi
  – Yritysasiamies Matti Helenius, Mynämäen kunta, puh. 040 135 4509, matti.helenius@mynamaki.fi
  – Elinvoimapäällikkö Lauri Hyttinen, Maskun kunta, puh. Puh. 044 7388 338, lauri.hyttinen@masku.fi
  – Työllisyyskoordinaattori Marja-Leena Hämäläinen, Kaarinan kaupunki, puh. 050 359 3615, marja-leena.hamalainen@kaarina.fi