• touko
    09

    klo 12.00 - 17.00

    Opintie 4, Naantali

    Tuorejuustojen sekä kypsytettyjen juustojen valmistuskurssi

    Tuorejuustojen sekä kypsytettyjen juustojen valmistuskurssi 8. – 9.5.2018 Naantalissa

    Harjoitatko pienimuotoista maidonjalostusta tai suunnitteletko sellaisen aloittamista? Tule mukaan juustomestari Janne Tolvin oppiin. Palkitun Kolatun juustolan omistaja kertoo parhaat vinkit niin lehmänmaitojuuston kuin vuohenjuuston valmistukseen. Kurssilla käymme läpi seuraavat vaiheet: maidon esikäsittely, lisäykset, maidon saostus, saostuksen paloittelu, heran erottaminen, muotitus, puristus, suolaus ja kypsytys.

    Elintarvikejalostajan ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville.
    Kurssin hinta on 50 €. Ota pikaisesti yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi kurssille!
    Tai ilmoittaudu tästä:
    https://wilma.raseko.fi/browsecourses?short-term=32766&school-id=5&checkout=true

    Lue lisätietoja tutkintokoulutuksesta:
    https://www.raseko.fi/elintarvikejalostajan-ammattitutkinto/