• marras
  24

  klo 13.10

  virtuaalitapahtuma

  TeknologiaTiistai

  Liity mukaan virtuaaliseen TeknologiaTiistai-tapahtumaan 24.11.2020

  Raseko on mukana valtakunnallisessa TeknologiaTiistai-tapahtumassa 24.11.2020. Päätämme Teknologiateollisuuden valtakunnallisen Teams-lähetyksen, jossa osuutemme alkaa klo 13.10 ja kestää noin 20 minuuttia. Sinä aikana esittelemme suorassa lähetyksessä mm. kone- ja tuotantotekniikan sekä sähkö- ja automaatioalan koulutusta ja näytämme lyhytvideot teknisen suunnittelun, rakennusalan, autoalan ja tieto- ja viestintätekniikan opetuksesta sekä digitaalisesta oppimisympäristöstämme Fab Lab Rasekosta.

  Valtakunnallisen osion jälkeen voit jatkaa vielä toisessa virtuaalisessa tapahtumassamme VirtualHub-yhteistyöskentelytilassa. Virtualhubissa opettajamme ja opiskelijamme vastaavat kävijöiden kysymyksiin klo 13.30 – 14.30. Virtualhubin käyttämiseen tarvitset vain tietokoneen tai puhelimen.

  Tästä pääset Teknologiateollisuus ry:n valtakunnalliseen Teams-lähetykseen klo 9.15 – 13.30 (avautuu toiseen välilehteen).

  Tästä pääset Rasekon virtuaaliseen esittelytilaisuuteen klo 13.30 – 14.30 (avautuu toiseen välilehteen TurkuHub-palvelimelle).

  Teknologiatiistain mainos, nuoret miehet koneistamossa työtakit päällään.

  Virtualhubiin on perustettu pöydät kone- ja tuotantotekniikan, sähkö- ja automaatioalan, teknisen suunnittelun, tieto- ja viestintätekniikan, autoalan, rakennusalan ja kiinteistöpalveluiden koulutuksille sekä Rasekon digitaaliselle oppimisympäristölle Fab lab Rasekolle. Voit istuutua pöydän ääreen ja kysyä opiskelusta alan opettajilta ja opiskelijoilta.

  Ohje Virtualhubin käyttöön:

  1. Klikkaa: Tästä pääset Rasekon virtuaaliseen esittelytilaisuuteen klo 13.30 – 14.30 (avautuu toiseen välilehteen TurkuHub-palvelimelle).
  2. Luo oma käyttäjäprofiili (vie alle minuutin).
  3. Astu sisään, istuudu pöytiin kaksoisklikkaamalla niitä ja kysele koulutuksista. Voit zoomata näkymää tarpeen mukaan hiirellä sekä kysyä infopöydästä apua tarvittaessa.

  HUOM. Käytä selaimena Safaria, Firefoxia tai Chromea.