• marras
  30

  klo 10 - 15

  Juhaninkuja 1, Raisio

  POP UP -Joulutori

  Joulupopup 2019

  Tervetuloa Rasekon Pop Up -Joulutorille lauantaina 30.11.2019 klo 10 – 15

  Joulutori jatkaa Mynämäen käsi- ja taideteollisuusopiston joulumyyjäisten perinnettä. Se järjestetään nyt kolmatta kertaa Raisiossa. Myytävänä on mm. erilaisia laadukkaita, yksilöllisiä kädentaitotuotteita, koruja ja joulukoristeita sekä käsintehtyjä kynttilöitä ja itse painettuja liinoja. Tuotteet ovat Rasekon nykyisten opiskelijoiden ja oppilaitoksesta valmistuneiden tekemiä.

  Tapahtumassa on huomioitu myös lapsiperheet. Paikalla on joulupukki, jolle voi tulla kertomaan lahjatoiveet ja askartelupiste, jossa voi askarrella joulukuusen koristeita tai värittää jouluaiheisia kuvia. Opiskelijoiden pitämästä kahvilasta voi ostaa kahvia, glögiä sekä pientä syötävää.

  Joulu Pop Upissa esillä ovat myös Rasekon eri alojen opiskelijoiden NY-yritykset, jotka kuuluvat Vuosi Yrittäjänä-ohjelmaan. Ohjelmassa osallistujat perustavat yksin tai tiimissä oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen. Yrityksen pyörittäminen kehittää yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja käytännönläheisellä tavalla.

  Lisätietoa tapahtumasta voit kysyä joko laittamalla viestiä Facebookissa POP UP -Joulutori tai sähköpostitse osoitteesta joulupopup@edu.raseko.fi

  Tervetuloa Joulutorille hankkimaan yksilöllisiä ja laadukkaita kädentaidon tuotteita joulupukin säkkiin!