• tammi
  23

  klo 14 - 18

  Purokatu 1, Juhaninkuja 1, Eeronkuja 3 - 4, Raisio

  Avoimet ovet

  Tervetuloa Rasekon Raision kampuksen avoimiin oviin torstaina 23.1.2020 klo 14 – 18 (Purokadun erityisohjelma alkaa klo 15.).

  Kaikki kolme toimipistettä (Eeronkuja 3 – 4, Juhaninkuja 1 ja Purokatu 1, Raisio) ovat auki ja työsaleissa, opetuskeittiöissä, pajoilla ja luokkahuoneissa on opetusta menossa.

  Lisäksi toimipisteissä on erikoisohjelmaa:

  Purokadulla tehdään kampauksia ja saadaan kynsihoitoja, voi pelata Kahoot-pelejä, yrittää päästä läpi merkonomien kokeista ja saadaan vinkkejä yrittäjiltä. Jaossa on myös ilmapalloja ja nopeimmille Raseko-ämpäreitä! Ovet ovat avoinna klo 14 – 18, Purokadun erityisohjelma alkaa klo 15.

  Juhaninkujalla voit kurkistaa ”Elävät kirjat” -oppimistapahtumaan ja testata omat taitosi lääkelaskuissa. Tekstiilipuolella pääset tutustumaan mm. huovuttamiseen.

  Eeronkujalla on elintarvikemyymälä Kaneli auki ja ravintola-alan tiloissa maistatuksia. Matkailualan opiskelijoiden kanssa voit pyörittää onnenpyörää ja voittaa pikkupalkintoja. Auto-osaston korjaamosalissa pääset seuraamaan ja kokeilemaan erilaisia mittauksia ja voit vaikka tuoda oman autosi testattavaksi (esim. päästömittaus, vikamuistien lukemista testerillä, rengaspainemittaus tai moottorin nestemäärien tarkastukset).

  Kone- ja tuotantotekniikan työsaleissa esitellään laserleikkuuta, särmäystä, hitsausta ja sorvausta. Taideteollisuusalan opiskelijat antavat taontanäytöksiä. Teknisen suunnittelun luokassa voit itse kokeilla teknistä piirtämistä.

  Tieto- ja viestintätekniikan datanomiopiskelijoiden kanssa voit keskustella älypuhelimen käytöstä tai tietokoneongelmista. Voit tulla myös katsomaan, millaisia ohjelmointiprojekteja opiskelijoilla on meneillään. Tai kokeile itse ohjelmointia LEGO Education Mindstormsin avulla.

  Rakennusalan pajalla opetellaan kiinnittämään ruuveja kipsilevyyn, kuvaamaan lämpökameralla ja tekemään pintakosteusmittauksia ja pihalla on tarjolla grillimakkaraa jne.

  Kaikissa toimipisteissä on myös kahvitarjoilu.

  Tervetuloa tutustumaan Rasekoon, opettajiimme ja opiskelijoihimme, tutkintoihimme ja siihen, millaista on tämän päivän ammatillinen koulutus!