Erikoistuminen taideteollisuusalalla, koruja hopeasta – tutkinnon osa

Seuraava ryhmä aloittaa 4.9.2021.

hopeakorun valmistusta.

Koulutus

Erikoistuminen taideteollisuusalalla, koruja hopeasta – taideteollisuusalan perustutkinnon tutkinnon osa, 15 osp.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu peruskäsityötaidot omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita jalometallikorujen tai -esineiden suunnittelusta ja valmistamisesta.

Toteutus

Koulutus toteutetaan Rasekon Eeronkuja 3:n toimipisteessä monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on keskimäärin yksi viikonloppu kuukaudessa. Seuraava ryhmä aloittaa 4.9.2021. Erikoistuminen taideteollisuusalalla, koruja hopeasta, tutkinnon osa, hakulinkki (avautuu uuteen välilehteen Rasekon Wilma-järjestelmään).

Kuvaus

Koulutuksessa opiskelet korujen suunnittelua ja valmistamista. Koulutuksen aikana perehdyt jalometallin työstämisen perusmenetelmiin, esimerkiksi sahaamiseen, viilaamiseen, poraamiseen, hiontaan ja kiillotukseen sekä muihin käsityömenetelmiin. Korujen valmistamiseen käytät erilaisia lankoja, tankoja ja levymateriaaleja, joista valmistettuja osia voit liittää juottamalla kokonaisuudeksi. Kurssin aikana voit myös kokeilla valmiin korukiven istuttamista kehysistutuksella koruun. Materiaalit voit hankkia oppilaitokselta.

Hae mukaan:

Seuraava ryhmä aloittaa 4.9.2021. Erikoistuminen taideteollisuusalalla, koruja hopeasta, tutkinnon osa, hakulinkki (avautuu uuteen välilehteen Rasekon Wilma-järjestelmään).

Kustannukset opiskelijalle:

Koulutus on perustutkinnon tutkinnon osa. Koulutus on maksutonta, kunhan osallistut kurssin lopuksi tutkintotilaisuuteen ja suoritat kyseisen tutkinnon osan. Suorituksesta saat todistuksen. Koulutuksesta syntyy materiaalikustannuksia omista harjoitustöistäsi riippuen keskimäärin 25 – 100 euroa.

Tutkinnon osan ammattitaitovaatimukset (OPH):

Tutkinnon perusteet Opintopolussa (linkki avautuu toisessa ikkunassa Opintopolku.fi-palvelussa)

Lisätietoja:

Opettaja Teo Mero,
puh. 040 8374430,
teo.mero@raseko.fi