Rasekon ajankohtaisseminaareissa voit päivittää tietojasi eri alojen (esimerkiksi liiketoiminta, tekstiili- ja muotiala, taideteollisuusala) ajankohtaisilla asioilla.

Seuraavat Rasenaarit pidetään keväällä 2020. Seuraa tätä sivua!


Tunneälytaidot johtamis- ja esimiestyössä

Ke 20.5.2020 klo 12.30 – 15.30
Rasenaari järjestetään verkossa, Microsoft Teamsissa

Ajankohtaisseminaarit.

Tervetuloa kuulemaan johtamis- ja esimiestyön eräistä tärkeimmistä taidoista eli tunneälytaidoista Rasekon järjestämään seminaariin.

Asiantuntijana filosofian tohtori, KTM Hannu Simström. Hänen vankka asiantuntemuksensa perustuu pitkään ja monipuoliseen työelämäkokemukseen, alan uusimpaan tutkimustietoon sekä laajaan yhteistyöverkostoon. Väitöskirjassaan ”Tunneälytaidot ikäjohtamisessa” Simström on tutkinut esimiesten tunneälytaitoja, niiden tärkeyttä ja oppimis- ja kehittämistarvetta erityisesti ikäjohtamisen näkökulmasta.

Rasenaari järjestetään verkossa, Microsoft Teamsissa. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ennen rasenaaria. Osallistujamäärä on rajoitettu, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti ja varmista paikkasi 15.5.2020 mennessä tästä: Rasenaari: Tunneälytaidot johtamis- ja esimiestyössä  (ilmoittautumislinkki löytyy kohdesivun alalaidasta, kohdasta testitilaisuudet ja lyhytkestoiset koulutukset)

Lisätiedot: Jaana Mäkikalli, puh. 044 705 7607,  jaana.makikalli@raseko.fi